Skocz do zawartości

[Pytanie]KMR Mod , Dotyczy MH .

Metin2/MH

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 ByAndrzej

ByAndrzej

Master Of Disaster

• Użytkownik
  • 473 postów
  • Miasto:Hogwart
  • Hobby:Puchałkęę , Prosiałkę , Kurwele , Dolan , Prosiałke .
  • Serwer:ProsiałkowicęęMt2
  • Nazwa:prosiaczkęęXd
  • Level:-50

Napisano 31 styczeń 2012 - 21:21

Więc to dotyczy MH od Kamera chodzi o to że gdy pobieram normalnie sobie Multihacka i włączam gram na jakimś privie i tak włączam to i nie wiem oco chodzi dalej . jak by co nie ma virusów ale mam Antivire włączoną.  Piszę tak Inject , Auto Inject i tam są po prawej w oknie jakies różne pliki to co np w menedzerze zadań tylko że no nie wiem co dalej .. Zaznaczam Metin2client. no i pisze tzn gram na xenoxie jak by co . pisze tak  : Failed to Write DLL jestem zielony w ogóle z infy , tzn wiem tylko że cos z DLL a mam na DLL napisane : multihack_kamer.dll . i jak by ktoś mógł pomoc to + i dziękuje z góry. ; p  . Chodzi mi głownie o Drophacka i o Wykrywacza Metinów , Gm'ów wyczaja mi sie w główce że Drophack na kamerze działa słabo ale mi przydatny bardzo jak jakis noob zaatakuje i dupshot.. ; / . Dobrze to prosze o pomoc !. Lub o Drophacka czy Wyszukiwacza. Jeśli wam tu nie odpowiada to proszę pisać na PW .
Dołączona grafika

#2 JestemPedalemZBurkinaFaso

JestemPedalemZBurkinaFaso
  • Użytkownik
  • 814 postów
  • Miasto:Tarnowskie Góry
  • Hobby:Metin2,Counter Strike (cs),informatyka ! :D.
  • Serwer:ProMT2
  • Nazwa:JaNicNieWiem
  • Profesja:, Wojownik, Sura, Ninja, Szaman
  • Level:126
  • Państwo:Shinsoo

Napisano 01 luty 2012 - 20:23

1 rada. NIE GRAJ NA HACKACH ! :)
2 rada Wywal KaMeR moda do Kosza i ściągnij klienta oraz ciesz się pełną grą bez hacków ;).
Dołączona grafika
Jeżeli zamknąłem niesłusznie Twój temat to napisz to do mnie.