Serwer: [DEDYK
Gatunek: [HARD,
Pochodzenie: [PL,
Parametry: [parametry serwera - nieobowiązkowe]
ItemShop: [ON, OFF]
GMode: [OFF]
Cechy: ehh wiec tak szukam serwa gdzie : w miare latwo wbiac skile na G drop ku z mobow z metkow obojetnie egzo najlepiej niech dropi albo niech bedzie u npc konik bojowy na jakiegos tam lvl sie dostaje albo normalnie robi kamyki tez z metkow mobow obojatnie exp sredni pelerynki i miksturki na szybkosc ataku i na spped u npc mila atmosfera ;d
Grałem na:
nawie
âbarlmora
âtiveria itp
HARD
Rozpoczęty przez GramSobie, 22 sty 2012 21:38
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 styczeń 2012 - 21:38
90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę ;D
Napisano 23 styczeń 2012 - 09:58
Estrosi2
Napisano 23 styczeń 2012 - 18:06
no nie wiem czy taki hard skoro dostaje sie skile na P a ja chce skile robic i to bardziej medium niz hard
90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę ;D
Napisano 24 styczeń 2012 - 16:01
ExampleMt2, AltairMt2 :>
Pomogłem? Wisisz mi +sika :)

z podziękowaniami dla Sunrise.aka Holly (sygna) i jakiegoś pedanta z deviantart'u za userbara

nudy macie na tym forum
Napisano 26 styczeń 2012 - 18:23
Nawie.EU ... Skili nie dostajesz na P ale super serwer ;D Oraz także inny fajny serwer EternalMT2 ;P
Pozdrawiam KielsoN
Pozdrawiam KielsoN

Created by Unreal
Napisano 26 styczeń 2012 - 18:41
Jezu nawie tak to serwer dobry ale drop medali konnych to ...
Napisano 14 luty 2012 - 12:23
Surface,Ashard,
Napisano 18 luty 2012 - 14:47
Ja mimo to , również polecam Nawie. Medale to nie taki wcale wydatek i bardzo łatwo zrobić konia bojowego
.
[color=#fafafa !important][/color]

Napisano 18 luty 2012 - 15:21
Idź sobie na polskiego metina masz podobnie jak ty chesz