A więc tak: Stworzyłem strone na yoyo.pl. Wysłałem na nią pliki z htdocs bo robiłem ją wcześniej na xamp'ie. Stronka myka! Wszyscy mogą na nią wejść. Tylko dlaczego nie działa rejestracja!!?? config mam zrobiony jak należy! Jestem tego pewien. jak wchodze na zakładke REJESTRACJA jest wszystko wpisuje dane , daje rejestruj i jakieś napisy na pół strony.
OTO LINK: http://img545.imageshack.us/img545/5425/nowyobrazmapabitowaou.png
Może mi ktoś powiedzieć co jest nie tak ?? Kumplom działa server jak i strona ale rejestracja już nie , a cięzko jest mi cały czas zakładać konta w navi. Macie jakieś pomysły?? Jak nie tu to napiszcie do mnie na gadugadu: 12301982 Pozdrawiam i z góry dzięki
[Problem]Rejestracja
Rozpoczęty przez damiu2311, 22 sty 2012 20:05
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 styczeń 2012 - 20:05
Napisano 22 styczeń 2012 - 22:28
Jeśli jest to serwer hamachi to nie będzie działać.
Dlaczego?
Bo jak sama nazwa wskazuje serwery hamachi potrzebują karty sieciowej hamachi przez którą mogą się łączyć podobnie jak w sieci LAN ( np. zwykła sieć hamachi)
Typowe hostingi stron (darmowe i płatne) nie maja hamachi i nie możesz dołączyć do Twojej sieci hamachi.
Jeśli nie działa Ci strona w xamppie to pliki arymana mają w sobie wgrane apache i tam tak samo możesz zrobić stronkę.
Jeśli się nie mylę to ścieżka jest taka :
Dlaczego?
Bo jak sama nazwa wskazuje serwery hamachi potrzebują karty sieciowej hamachi przez którą mogą się łączyć podobnie jak w sieci LAN ( np. zwykła sieć hamachi)
Typowe hostingi stron (darmowe i płatne) nie maja hamachi i nie możesz dołączyć do Twojej sieci hamachi.
Jeśli nie działa Ci strona w xamppie to pliki arymana mają w sobie wgrane apache i tam tak samo możesz zrobić stronkę.
Jeśli się nie mylę to ścieżka jest taka :
/usr/local/www/apache22/data/
Napisano 23 styczeń 2012 - 12:05
W xampie mi działa! Tylko jak zrobić server bez hamachi , bez utraty tego co już zrobiłem ? Znasz się na tym???
Napisano 23 styczeń 2012 - 15:43
Na no-hamachi możesz.
W configu wpisujesz normal IP .
W configu wpisujesz normal IP .
Napisano 29 styczeń 2012 - 19:31
Jak zrobisz no hamachi to ci powino działać !
Mi przynajmniej działało
Mi przynajmniej działało
Nikt mi tego nie dał. Nikt mi tego nie zabierze.