Szukamy pracy jako GM, TechnikGM, GA itp.
ZNAMY SIĘ NA TYM
1. Imię
2. Wiek
3. Coś o sobie
4. Dlaczego Ty
5. Co wniesiesz jako GM
6. Doświadczenie
7. W skali od 1 na 10 jaką masz wiedzę o Metin2 ?
8. Kontakt
1/2.Nazywam się Marcin, mam 17 lat.
3.Uczę się na zawód informatyka kończę pierwszy rok technika. Hehe zdałem ;P. Na "czarno" pracuje po różnych budowach teraz budujemy budki do płacenia za autostradę ;D. Jestem ze śląska więc czasem "gadam" zamiast mówić. ^^ No i nieco za dużo używam emotikonów, kiedyś się tego od uczę. Czasem się powtarzam.
3,5.I trochę z historii mojej z metka:
Gram od początku metka z przerwą dwu letnią, nigdy nie nabiłem postaci z lvl-em większym niż 69, z powodu, że nie lubiłem nigdy expić zawsze wolałem pogadać se w m1. Na PL-u zakończyłem grać po 2 latach przeniosłem się na priv. servery chińskie. Po roku przebywania z żółtymi kolegami postanowiłem że zrobię server hamachi, robilem ich z 6(może ktos znał MWMmt2, wiktormt2, WiktoriaMt2, WyryMT2, reszty nazw nie pamiętam ale podobne były), po pewnym czasie zrozumiałem jednak że te servery są i tak krótkotrwałe przestało mi się chcieć je ciągle od nowa stawiać. ;D
4.Od pewnego czasu gram na dedykach i tu się uczyłem co i jak z plikami do servera dedykowanego, mniej więcej wiem jakie są główne błędy i najczęstsze na serwerach, ostatni raz byłem GM na prywatnym serverze dedyku xxxxxx(dla chcących wiedzieć podam), hehe nie polecam ciągle były tam jakieś błędy oraz główny admin zmieniał ciągle wartości bonów, czego od razu temu serverowi odradzam! Jako GM rzadko co dostawałem opinie gorszego GM(były 3 z powodu że itemów nie dawałem i byłem w WC ). Dałem pare poprawek do servera, nowe mapki moby itd.. Siedzę na kompie praktycznie ponad 6h dziennie czasem cały dzień (oprócz godzin spędzonych w szkole i w pracy) Znam praktycznie komendy włącznie z nowym eq i zombi, śmiercią, nagą, nowymi metkami, NPC(tymi potrzebnymi) . Posiadam skeyp-a TS-a GG i ventrillo (mogę nagrać jak bedzie potrzebne) mikrofon mam sprawny. Mogę podpowiedzieć jakie są bugi na serverach:). Na byciu GM/GA bardzo dobrze się znam.
5. Jak bym został wybrany dał bym pare rad co do serverka i mniej więcej pomógłbym w usunięciu all błędów. Teraz nie mam głowy do wypisywania co bym wniósł na server najczęściej to wychodzi w trakcie.
6. Hmm.. Tak jak napisałem wyżej. Potrafię robić qesty, itp... !!
7 chyba 9 ale nie wiem do końca w jakich granicach.
8. GG: 10571881(pisać nawet gdy mnie n ie ma online, często jestem na niewidocznym statusie)
Skyp: xMarcinxNOx (rzadko siedzę)
E-mail: marcinkaminski1c@gg.pl
Nk: ;P mam
Facebook: też mam
PW: Na forum też odpisuje ;p
Od niedawna pracuje w grupie, jeżeli ja czegoś nie umiem, potrafi to Łukasz.
Zna się na skryptach, stronach www, forum, zna się na plikach serwerowych i samym zabezpieczaniu serwera i dużo, dużo więcej!!
.
Chętnie pomożemy odpłatnie zrobić server hamchi z IS i innymi duperelkami(nie chcę GM na hamachi)

Możemy pomóc w tworzeniu dedyka.
Tworzymy obrazki do sygnaturek praktycznie co chcecie powinniśmy umieć a jak co to się douczymy ;P
Pare przykładowych obrazków do sygnaturek, qest, stronkę dałem na mój profil:
http://www.mpcforum....74-xmarcinxnox/
NIE AKTUALNE (chyba że jakaś ciekawa propozycja)