Skocz do zawartości

Regulamin lokalny działu Szukam Serwera

• Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Gość_Twix

Gość_Twix
  • Goście

Napisano 02 luty 2011 - 10:12

1 - Wzór o którym nie pamiętacie.

1 brak wzoru - kosz
2 brak wypełnionego wzoru macie czas do poprawy
3 jeżeli widzisz w jakimś temacie brak wzoru, wyślij raport bądź priv message do mnie :D

2 - Jak podać prywatny serwer ?

Wzór !

1 - Nazwa serwera
2 - Opis serwera
3 - Prezentacja serwera

Jeżeli podasz spol etc.

wymagany SKAN

http://www.virustotal.com

(wszystkie linki dodajemy w)

Code

3 - Kilka takich samych tematów ?

1 - Złóż raport bądź prywatną wiadomość tylko i wyłącznie do mnie (ja opiekuję się tym działem)
2 - Nie pisz w tych tematach np. Raportuje -.- ! Dodaj coś tam... Brak wzoru (jest to traktowane jako zabawa w moderatora grozi ostrzeżeniem. )

4 - Zabawa w moderatora

Jak napisałem wyżej , nie pisz postów jak Raportuje,Zamykam,Brak wzoru kosz, Dodaj skan takie posty również proszę raportować :) bądź wysłac do mnie prywatną wiadomość

5 - Nie bądź górnikiem, nie wracaj do starych tematów

1 Jeżeli widzisz ze ktos dodał pytanie o serwer np 10 dni temu, nie pisz w nim ! Jest to tarktowane jako SPAM proszę o raporty..
2 Jeżeli ty tak zrobiłeś bądź widzisz taki temat napisz, ja go zamknę.

To chyba na tyle, jeżeli coś mi wpadnie do główki dodam :)

Zamykam, Podpinam i proszę o przystosowanie się.

Tabela kar.

1 jeżeli chodzi o wzór, nie ma warny ostrzeżenia nic lecz temat ląduje do kosza gdyż dodasz jeszcze raz dostaniesz ostrzeżenie wartość (1)
2 jeżeli chodzi oto jak dodać serwer btw, jak dodasz spo czy jakiś PLIK min do 5mb a nie będzie skanu a to key czy coś w tym stylu grozi permem bądź wartość ostrzeżenia (3)
3 jeżeli chodzi o kilka takich samych tematów, lądują one w koszu i są traktowane jako spam więc wartość ostrzeżenia (2) możliwe zablokowanie pisania na 1 dzień !
4 jeżeli chodzi o zabawe w moderatora jest to karane ostrzeżeniem... wartość (1) i skasowanie postu.
5 jeżeli chodzi o pisanie w starych tematach jest to traktowane jako spam kończy się ostrzeżeniem wartość od (1 - 2)

Pozdrawiam

2 zakazy.. proste i szybkie do przeczytania.

1 - zakaz umieszczania plików bez skanu kara UP.
2 - nie wolno doubllować postów spamować itp, kara UP
3 - nie wolno pisać kilku takich samych tematów itp, kara UP
4 - zakaz zabawy w moderatora, kara UP
5 - trzeba wstawiać wzór.., kara UP
6 - trzeba umieszczać linki w
CODE
(jest to 1 z BBCCODE) brak kary.
7 - zakaz pisania postów nie wnoszących nic do tematu, kara UP (traktowane jako spam)

why ? <_< to na tyle. przystosujcie się